act Fort Advocaten

Student-stage bij act Fort Advocaten

Zit jij in je derde of vierde jaar van je WO rechtenstudie en wil je ervaring opdoen in de advocatuur?
Heb je altijd al willen weten hoe het is om mee te draaien op een middelgroot advocatenkantoor gespecialiseerd in vastgoed- en ondernemingsrecht? Kies dan voor een student-stage bij act FORT!

Twee maanden volledig meedraaien

De student-stage bij act FORT duurt twee maanden, waarin je volwaardig deel uitmaakt van ons kantoor. Als student-stagiair word je direct betrokken bij dossiers en maak je kennis met alle rechtsgebieden binnen act FORT. Je woont zittingen bij, schrijft adviezen, assisteert bij het voorbereiden van processtukken en verricht je literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Bootcamp in het Vondelpark

Naast hard werken is er bij act FORT ook tijd voor ontspanning. We lunchen gezamenlijk met alle collega’s, lopen daarna een rondje in het Vondelpark en aan het einde van de week sluiten we passend af met een vrijdagmiddagborrel in onze eigen bar of tuin aan het Vondelpark. Daarnaast ben je op dinsdag van harte welkom bij de wekelijkse bootcamp!

De procedure

Graag ontvangen we een sollicitatiebrief met cv, cijferlijsten en stageverslagen via onderstaande button. Als wij een match zien tussen jou en act FORT nodigen we je uit voor een gesprek op ons kantoor. Als dit gesprek aan beide kanten bevalt maken we de papieren in orde en ben je officieel voor twee maanden onze act FORT collega!

Vergoeding

De vergoeding voor de studentstage bedraagt €500,- bruto per maand. De stageperiode gaat in op de eerste doordeweekse kalenderdag van de maand en eindigt op de laatste werkdag van de maand. Heb je vragen? Neem dan contact op met de advocaten en tevens stagebegeleiders Asmara Kalter en Rein Pleiter.

Bestuur

Voorzitter: Natasja Slinger
Secretaris: Dyanne van Wurmond
Penningmeester: Lotte Kramer
Assessor: Mieke van der Meulen

Social Media
Contact

Studievereniging Bona Fide
Roeterseilandcampus, Gebouw A

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Postbus 1030, 1000 BA Amsterdam

secretaris@studieverenigingbonafide.nl

KvK-nummer: 62362623