DUDOK Bouw- en Vastgoedrecht

 

logo-dudok

Wij zijn DUDOK. In 2004 opgericht als een van de eerste bouw- en vastgoedrecht nichekantoren in Nederland, begeleiden wij cliënten uit het topsegment van de professionele markt bij alle civiel- en fiscaal juridische vraagstukken op het gebied van het bouw- en vastgoedrecht.

Als je je carrière bij ons start, dan kies je ervoor om binnen het vastgoedrecht te werken in een brede en gevarieerde vastgoedrecht praktijk, waarbij je zowel procedeert, contracteert en adviseert. Bij ons krijg je de kans om een specialist te worden. De kans om te ervaren dat je als advocaat het verschil maakt.

Natuurlijk doe je dat niet alleen. Je wordt intensief begeleid waarbij je alle kansen krijgt om jezelf te ontwikkelen. Je zult niet direct zelfstandig op dossiers werken. Wij vinden het vooral belangrijk dat je een goede advocaat wordt.

De focus van de werkzaamheden ligt zowel op het (civiele) bouwrecht, vastgoedrecht (waaronder huurrecht), procesrecht, algemeen verbintenissenrecht en aanbestedingsrecht. Als advocaat werk je niet specifiek voor één compagnon van het kantoor, maar voor meerdere compagnons. Dit betekent dat je binnen de niche van het vastgoedrecht breed wordt ingezet op een gevarieerde praktijk.

Bij werken op topniveau horen inhoudelijk gedreven advocaten, die analytisch en juridisch scherp zijn en die de ambitie hebben om zich verder inhoudelijk te ontwikkelen.

Hebben wij je interesse gewekt? Dan ontmoeten we je graag.

Voor meer informatie klik hier!

Bestuur

Voorzitter: Jennifer Lustig
Secretaris: Natasja Slinger
Penningmeester: Samantha van Dijk
Assessor: Claudia Knoben

Social Media
Contact

Studievereniging Bona Fide
Roeterseilandcampus, Gebouw A

Nieuwe Achtergracht 166, 1018 WV Amsterdam

Postbus 1030, 1000 BA Amsterdam

secretaris@studieverenigingbonafide.nl

KvK-nummer: 62362623